Messenger uten Facebook-konto

Guide: Bruk Messenger uten Facebook-konto

Det er gjort på 1-2-3.

OPPRETT NY KONTO: Velg å logge inn med telefonnummeret ditt i stedet for en Facebook-konto. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
OPPRETT NY KONTO: Velg å logge inn med telefonnummeret ditt i stedet for en Facebook-konto. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at du ikke trenger å ha Facebook-konto for å bruke lynmeldingstjenesten Messenger? Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten.

Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Vi viser deg hvordan.

Bruke Messenger uten Facebook-konto

Det er flere grunner til at man kanskje ikke ønsker å ha en Facebook-konto - fjorårets avsløringer fikk personvernalarmene til å kime i flere deler av verden - og flere tvilholder kanskje på den fordi de ønsker å snakke med vennene sine på Messenger.

Heldigvis for dem er det ikke nødvendig med en Facebook-konto. Faktisk har det i lang tid vært mulig å registrere seg på Messenger med telefonnummeret sitt uten å opprette konto på Facebook..

Slik gjør du det:

  • Last ned Messenger-appen til iOS, Android eller Windows 10
  • Velg Opprett ny konto
  • Tast inn navnet og telefonnummeret ditt
  • Angi et passord og følg anvisningene på skjermen

Etter det er gjort, kan du snakke med vennene dine via Messenger-appene og Messenger.com uten å være pålogget Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer