Messenger uten Facebook-konto

Guide: Bruk Messenger uten Facebook-konto

Det er gjort på 1-2-3.

OPPRETT NY KONTO: Velg å logge inn med telefonnummeret ditt i stedet for en Facebook-konto. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
OPPRETT NY KONTO: Velg å logge inn med telefonnummeret ditt i stedet for en Facebook-konto. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at du ikke trenger å ha Facebook-konto for å bruke lynmeldingstjenesten Messenger? Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten.

Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Vi viser deg hvordan.

Bruke Messenger uten Facebook-konto

Det er flere grunner til at man kanskje ikke ønsker å ha en Facebook-konto - fjorårets avsløringer fikk personvernalarmene til å kime i flere deler av verden - og flere tvilholder kanskje på den fordi de ønsker å snakke med vennene sine på Messenger.

Heldigvis for dem er det ikke nødvendig med en Facebook-konto. Faktisk har det i lang tid vært mulig å registrere seg på Messenger med telefonnummeret sitt uten å opprette konto på Facebook..

Slik gjør du det:

  • Last ned Messenger-appen til iOS, Android eller Windows 10
  • Velg Opprett ny konto
  • Tast inn navnet og telefonnummeret ditt
  • Angi et passord og følg anvisningene på skjermen

Etter det er gjort, kan du snakke med vennene dine via Messenger-appene og Messenger.com uten å være pålogget Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.