Guide til bredbåndsinnhold

Dedikert bredbåndsinnhold gir deg større utbytte av en rask Internett-forbindelse. Her gir vi deg våre innholdsfavoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Har du akkurat fått deg bredbånd, men vet ikke helt hvordan du skal utnytte hastigheten? Når du nå har en høyhastighets Internett-forbindelse, kan du gjøre mye mer enn å glede deg over at hovedsiden på VG blir lastet på ett sekund. Rundt om på nettet finnes det mengder av innhold som enten er spesiallaget for bredbånd, eller som er spesielt tilpasset brukere med raske hastigheter.

For mange er det vanskelig å orientere seg på Internett. Kanskje er du en av disse, kanskje ikke; vi håper uansett at du får noen tips når vi nå guider deg gjennom våre bredbåndsfavoritter.

De fleste bredbåndsleverandørene har egne portaler for sine kunder, der de legger ut innhold. Dette vil si at dersom du har bredbånd fra NextGenTel, kan du benytte innholdet som de legger ut på sin portal Broadpark.no, og kunder med bredbånd fra UPC, kan bruke Chello-portalen.

Den eneste av leverandørenes portaler som er åpne for alle er iCanal, som er Telenors bredbåndsportal. Her finner du klipp fra aktuelle filmer, nyheter og reportasjer.

Slutt på videoleie?

Flere bredbåndsleverandører jobber nå med å tilby video on demand, som gjør at du kan bestille filmer over nettet. Enn så lenge, kan du ihvertfall se TV-sendinger og et utvalg gratisfilmer på nettet. Dersom du gikk glipp av gårsdagens episode av Hotell Cæsar, finner du den på TV2s Frihet-sider. Kristoffer Schaus sakte, men sikre forfall, kan du følge direkte NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer