Halvveis i #WP8exp

DinSides journalister har tilbrakt to uker med Windows Phone 8. Hva synes de nå?

Windows Phone 8 er pent, lekkert og unikt. Men det er også mye med operativsystemet som får oss til å stusse.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
Windows Phone 8 er pent, lekkert og unikt. Men det er også mye med operativsystemet som får oss til å stusse. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var egentlig en leser som gav oss ideen om prosjektet vårt – Espen sendte oss en epost og foreslo at det kunne ha vært spennende om et par av DinSides journalister hadde byttet ut telefonen sin med en Windows Phone 8-basert telefon i én måned for å se hva vi syntes.

Gaute (iPhone-bruker) og Pål Joakim (Android-bruker) brettet opp ermene, og på henholdsvis fredag 30. august og mandag 2. september låste vi bort favorittleketøyene våre til fordel for hver vår Nokia Lumia 925, som ifølge kollega Ole Petter er den beste Windows Phone 8-telefonen på markedet akkurat nå.

Ole Petter har for øvrig tatt sitt eget oppgjør med Microsoft i en artikkel du kan lese her.

>> Les testen: Nokia Lumia 925

Vi fikk litt starthjelp med app-tips og den slags av DinSides lesere i kommentarfeltet under den opprinnelige artikkelen, og vi har også fått noen tips via sosiale medier, der vi og andre bruker hashtagen #WP8exp. Mest aktiv har debatten vært på Twitter. Noen av tweetene har vi lagt inn i denne saken.

Så – hva synes vi halvveis ut i prosjektet?

De første 20 minuttene

PJ (fra Android):Mens Gaute låste bort sin iPhone på fredag, bestemte jeg meg for å bruke helga på å sette opp telefonen, slik at telefonen skulle være helt klar til bruk når jeg puttet i SIM-kortet. Jeg fikk en advarsel om at jeg ikke hadde i SIM-kort, men fikk allikevel gå videre i oppstartsprosessen. Da jeg ble bedt om å putte inn brukernavnet og passordet til Live-tjenesten, fikk jeg etterpå beskjed om at telefonen ikke fikk kontakt med Microsofts servere, noe som slett ikke overrasket meg, siden jeg ikke hadde blitt bedt om et WiFi-passord først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer