Håndholdte PCer fra Ericsson

Mobil-giganten Ericsson planlegger å kaste seg inn i markedet for håndholdte PCer, i følge kommentarer på en teknologikonferanse nylig.

Publisert

Svenske Ericsson, som stadig kommer på markedet med nye løsninger for mobiltelefoner og kommunikasjonsteknologi, har nå snakket mer om sine planer om å kaste seg ut på markedet for PDAer (personlige digitale assistenter). Meldingen ble gitt på en teknologikonferanse på Taiwan mandag, i følge det svenske nettstedet PCExtra.

Ericssons visedirektør, Kurt Hellstørm, skal ha sagt at Ericsson i fremtiden kommer til å samarbeide med andre selskap, og at den tiden er forbi da Ericsson sto for all forskning og alt utviklingsarbeidet.

- Vi har planer om å lansere håndholdte PCer og andre produkter. Vi utvikler kanskje en del av dem og samarbeider muligens om andre, sa Hellstrøm, i følge PCExtra. Visedirektøren opplyste ikke om hvilke selskap han ser for seg at Ericsson vil samarbeide med.

Allerede på CeBIT-messen i Tyskland i slutten av februar i år, lanserte Ericsson en prototyp på sin ”communicator”, en enhet som inneholder både mobiltelefon og PDA-løsninger som adressebok, kalender og nettleser. Produktet, som skal benytte operativsystemet EPOC (utviklet gjennom Symbian-samarbeidet), vil sannsynligvis komme i salg i løpet av året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer