OnePlus 7 pro:

Håper å bli utsolgt på 21 sekunder

Lanseringsstunt sammen med Komplett i Norge.

TYNNE RAMMER: Ved å skjule frontkameraet når det ikke er i bruk, ser OnePlus 7 Pro ut til å få svært tynne skjermkanter ifølge lekkasjebildene. Foto: Ishan Agarwal / Twitter
TYNNE RAMMER: Ved å skjule frontkameraet når det ikke er i bruk, ser OnePlus 7 Pro ut til å få svært tynne skjermkanter ifølge lekkasjebildene. Foto: Ishan Agarwal / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. mai lanseres OnePlus 7 Pro, med en pressekonferanse som går av stabelen samtidig både i London, New York, Bangalore og Beijing, der telefonen forventes å være i salg kort tid etterpå.

Men faktisk er det mulig å sikre seg telefonen før den i det hele tatt blir lansert. I samarbeid med Komplett har selskapet nemlig tilgjengeliggjort 50 såkalte «mystery boxes» som legges ut for salg på ettermiddagen 9. mai, altså fem dager før lanseringen.

Ukjent innhold

Det nøyaktige innholdet i boksene er ikke kjent, men den vil garantert innholde OnePlus 7 Pro, altså den nye toppmodellen.

Annet enn det skal den inneholde «flust av OnePlus-utstyr», uten at det er videre detaljert. Det kan typisk være ting som ekstra hurtiglader, deksel, billader eller den slags.

Ei heller prisen avsløres før salget av boksen starter, men den spås å være høyere enn på tidligere OnePlus-modeller. De 50 som får kloa i dem, vil altså kjøpe den «i blinde» og få den før den lanseres offisielt.

Håper på 21 sekunder

Det kan være at du må være ganske kjapp på labben om du vil kapre ett av de første eksemplarene. I fjor gjorde OnePlus lignende stunt med modellen 6T i Sverige, der 100 slike forundringspakker ble solgt unna på 42 sekunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer