Har den klassens beste batteri?

Nokia N79 er kanskje ikke den telefonen som vekker størst oppsikt i butikkhyllene, med sin veldig klassiske størrelse og utforming, men telefonen byr på noen godbiter for den som tar seg tid til å titte bak skallet.

Har den klassens beste batteri?
Publisert
Sist oppdatert

Dette er nemlig en meget velutstyrt telefon, med WLAN, super-3G, retningssensor, 5 megapiksels kamera med autofokus og VGA-videoopptak uten hakking, musikk- og videospiller med bred formatstøtte, RDS-radio og mye mer.

N79 byr for øvrig på GSM-assistert GPS, og Nokia Maps forteller deg hvor du befinner deg akkurat nå. Løsningen fungerer tilfredsstillende, men ønsker du full navigasjonsfunksjonalitet, koster dette deg et par hundrelapper i året.

Nokia på godt og vondt

Nokia-brukere vil kjenne seg raskt igjen, for menyene og S60-systemet har vært å finne på avanserte telefoner fra finnene i flere år. Her kan du dessuten kjøre flere applikasjoner samtidig, og disse vil du enkelt kunne veksle mellom fra hovedskjermbildet.

Skjermen er klar og relativt stor, og oppløsningen er høy nok til å vise bilder uten hakkete kanter.

Tastaturet er derimot en helt annen historie. De er helt flate, med unntak av spesialtastene. Det gjør at vi etter å ha brukt telefonen i to uker, fortsatt ikke er helt fortrolige med å taste sms-er. Slette-tasten ligger dypt mellom to spesialtaster, og her er det rett og slett alt for lett å taste feil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.