Har du bestilt nye iPhone 6 Plus?

Da bør du kanskje droppe stramme bukser, for nå kommer klagene over at Apples nye stolthet bøyer seg.

#BENDGATE Flere iPhone 6 Plus-eiere melder om at den nye mobilen har bøyd seg etter at de har gått med den i lomma. Her tester Lewis Hilsenteger i Unbox Therapy om den faktisk kan bøyes.  Foto: BILDE FRA VIDEO: UNBOX THERAPY / YOUTUBE
#BENDGATE Flere iPhone 6 Plus-eiere melder om at den nye mobilen har bøyd seg etter at de har gått med den i lomma. Her tester Lewis Hilsenteger i Unbox Therapy om den faktisk kan bøyes. Foto: BILDE FRA VIDEO: UNBOX THERAPY / YOUTUBE Vis mer

Tidligere denne måneden presenterte Apple sine nye iPhone-modeller - iPhone 6 og iPhone 6 Plus - med brask og bram i California. Og siden det har millioner gått til innkjøp av de nye mobilene.

Førstkommende fredag lanseres iPhone 6-modellene i Norge, men er du en av dem som kjøper Plus-varianten er det imidlertid noe du sannsynligvis bør være litt obs på.

Stadig flere iPhone 6 Plus-eiere melder nemlig om at telefonen, som er 0,55 mm tynnere enn forgjengeren iPhone 5s, skal ha bøyd seg bare ved å gå med den i bukselomma.

Les alt om de nye iPhonene her!

- Skal jeg kjøpe en veske?

Én av dem skriver på Apple-forumet MacRumors:

- I går dro jeg hjemmefra med iPhonen i venstre framlomme på dressbuksen min. Jeg kjørte i fire timer til et bryllup, som også involverte en del stillesitting under middag og to-tre timer med dansing. Jeg dro klokka to om natta, og kjørte fire timer hjem. Så totalt sett var iPhone 6 Plus-telefonen i lomma mi i rundt 18 timer. Da jeg la den på stuebordet da jeg kom hjem, så jeg at speilbildet av skjermen var forvrengt. Kanskje den rett og slett er for tynn? spør vedkommende seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer