Facebook Moments legges ned

Har du bilder her, må du laste dem ned nå

Om en måned forsvinner bildene fra Moments.

LEGES NED: Facebooks app for å dele bilder, Moments, har bare en måned igjen før den stenges ned. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
LEGES NED: Facebooks app for å dele bilder, Moments, har bare en måned igjen før den stenges ned. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

– Trenger du virkelig enda en Facebook-app på mobilen?, spurte vi da Facebook lanserte Moments for et par år siden. Sannsynligvis svarte de fleste nei på det spørsmålet, for nå blir tjenesten lagt ned.

Ideen med Moments var at du enkelt kunne enkelt kunne dele bildene du tok med dem du tok bilder av, eller der alle i kompisgjengen kunne dele bildene som ble tatt på hytteturen i helga med hverandre.

Appen var dermed ikke akkurat uten konkurrenter og fikk tydeligvis aldri det momentet Facebook hadde håpet på (prff-pshh).

Stenger 25. februar

Facebook har altså besluttet å legge ned Moments-tjenesten, og det relativt kjapt – den 25. februar er det kroken på døra.

Dersom du er blant dem som brukte Moments, er det viktig å notere seg følgende: Bildene du har lagret der blir slettet når tjenesten legges ned.

Slik laster du ned bildene

Heldigvis er det enkelt å få ut bildene du har lagret hos Moments. Facebook har laget en egen side der du velger om du vil lagre bildene i private album på Facebook-kontoen din, eller om du vil laste dem ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer