TEST: Sennheiser Momentum True Wireless 2

Har fikset nesten alt

Sennheisers nye ørepropper er blant de aller beste, men koster også deretter.

GODBITER: Sennheiser gjør det meste rett med sine Momentum True Wireless 2. Foto: Pål Joakim Pollen
GODBITER: Sennheiser gjør det meste rett med sine Momentum True Wireless 2. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Da vi testet de trådløse øreproppene Sennheiser Momentum True Wireless for halvannet år siden, var konklusjonen klokkelar: Dette var øreproppene som låt best av dem alle.

Allikevel var det litt å pirke på her og der – blant annet var ikke batteritiden allverden, og ladingen i etuiet var svakt utført, der proppene slo seg på dersom etuiet gikk tomt for strøm, for deretter å tømme seg helt.

Men Sennheiser har brettet opp ermene og gjort et nytt forsøk. Dagens testprodukt er en oppfølger vi har store forventninger til. Og de innfris i meget høy grad.

Flere forbedringer

Hva gjelder batteritiden er den blitt kraftig forbedret. Fra 4+8 timer (ørepropper+lading i etui) snakker vi nå 7+21 timer, altså 28 timer totalt. Dette er imidlertid ikke ekstraordinært lenger og er omtrent det de fleste ligger på nå om dagen.

Men kanskje vel så gledelig er at Sennheiser har fikset ladeproblemet, så nå mister du ikke batteri i selve proppene selv om etuiet skulle gå tomt – det skulle for øvrig bare mangle, så er det sagt.

Nytt er at True Wireless 2 nå byr på aktiv støyreduksjon, altså der mikrofoner på utsiden fanger opp støyen rundt deg, slik at øreproppene sender de «motsatte» frekvensene inn i øret. Det gir deg ekstra stillhet på toget eller lignende, men det skal også sies at den passive støyreduksjonen når gummiproppene forsegler øregangen allerede er svært god på Sennheiser-proppene og at det ikke er voldsom stor forskjell med funksjonen av- eller påskrudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer