HBO Max kommer til Norge

Erstatter HBO Nordic i hele Norden.

HBO MAX: «Wonder Woman 1984» er en av filmene som blir tilgjengelig gjennom HBO Max. Foto: Clay Enos/Warner Bros. Entertainment/AP
HBO MAX: «Wonder Woman 1984» er en av filmene som blir tilgjengelig gjennom HBO Max. Foto: Clay Enos/Warner Bros. Entertainment/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble alt av innholdet til blant annet HBO og Warner Bros. slått sammen i én strømmetjeneste under navnet HBO Max. Tjenesten er i første omgang kun tilgjengelig i USA, men neste år kommer den til Norge.

Overfor Dagbladet bekrefter en talsperson for HBO Nordic at HBO Max etter planen ruller ut i Europa i siste halvdel i 2021 og at den vil erstatte HBOs europeiske tjenester.

Kommer til Norge

Det danske nettstedet Flatpanels skriver at innholdsbiblioteket vil dobles når HBO Max tar over for HBO Nordic, men at det på nåværende tidspunkt er ukjent om prisen justeres.

I USA koster HBO Max 14,99 dollar i måneden, som tilsvarer 130 kroner med dagens kurs.

Som i Norge, består HBO-tjenesten i USA kun av innhold i 1080p, men vil i desember slippe det første innholdet i 4K HDR med støtte for Dolby Atmos. Det er «Wonder Woman 1984» som først blir tilgjengelig i dette formatet, men HBO planlegger å slippe mer innhold i tiden fremover og oppgradere nåværende innhold.

Kritikerrost innhold

Tidligere denne uka uttalte Warner Bros. at samtlige av studioets filmer vil slippes på HBO Max samtidig med kinolanseringen i USA. Det er ikke kjent om det også vil skje før studioets kommende 17 filmer i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer