HBO Nordic endelig med offline-støtte

Nå kan du se også uten nettilgang.

SE UTEN NETT: Nå kan du laste ned innhold fra HBO Nordic. Foto: Pål Joakim Pollen
SE UTEN NETT: Nå kan du laste ned innhold fra HBO Nordic. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om HBO Nordic har et lass av gode filmer og TV-serier, er ikke appen det folket liker best med tjenesten, med henholdsvis 2,1 og 2,6 av 5 stjerner fra brukerne i App Store (iOS) og Play butikk (Android).

Det er dog ikke umulig at snittkarakteren vil heves fremover, i hvert fall på iOS-versjonen, for nå har HBO Nordic nemlig lansert en funksjon mange har ventet lenge på: muligheten for å laste ned filmer og tv-serie-episoder slik at du kan se dem uten nettilgang.

Denne nyheten er ikke å spore i Android-utgaven av tjenesten ennå, men det skulle ikke forundre om den da er rett rundt hjørnet.

25 titler

I beskrivelsen av den siste iOS-oppdateringen heter det seg som følger:

- Offline Mode: Allowing you to watch your favorite series and movies without having an active Wi-Fi connection – simply by downloading beforehand. Download up to 25 titles at a time within the app to watch offline later. Enjoy great HBO content while you’re on the go!

Altså kan du maksimalt ha 25 videoer nedlastet samtidig, og det gjelder totalt på enhetene du har koblet til den samme HBO Nordic-kontoen. I appen opplyses det om at enkelte titler vil bli slettet når du har sett dem ferdig, men at de kan lastes ned på nytt.

Nå kan du laste ned filmer og tv-serie-episoder fra HBO Nordic ved å trykke på ikonene som angitt over. Fra nedlastingssiden kan du tillate nedlasting over mobilnettet om du vil, og med blyanten oppe i hjørnet kan du slette innhold du har sett. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
Nå kan du laste ned filmer og tv-serie-episoder fra HBO Nordic ved å trykke på ikonene som angitt over. Fra nedlastingssiden kan du tillate nedlasting over mobilnettet om du vil, og med blyanten oppe i hjørnet kan du slette innhold du har sett. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

For å laste ned innhold trykker du enkelt og greit på nedlastingsknappen, og via nedlastinger-fanen kan du se hva du har lastet ned og eventuelt slette titler ved å trykke på blyant-ikonet. Her kan du også angi hvorvidt du bare vil tillate nedlasting mens du er koblet til WiFi, eller om du vil tillate bruk av mobildata også.

Også mulig på andre tjenester

Å laste ned filmer og tv-serier til titting uten nettilgang har vært mulig på flere konkurrerende tjenester lenge.

Viaplay har hatt muligheten helt siden 2014, mens Netflix kom på banen seint i 2016. Samme år åpnet også TV2 Sumo for å laste ned innhold fra tjenesten, og Amazon Prime Video, som også ble lansert i Norge i 2016, har hatt muligheten siden starten.

Til sommeren kommer Disney+ til Norge, og Disneys strømmetjeneste vil også støtte nedlasting av innhold. Her kan du laste faktisk laste ned innhold på inntil 10 enheter knyttet til samme brukerkonto, og du er kun begrenset av tilgjengelig lagringsplass.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer