TEST: Samsung Galaxy Buds Live

Helt ny formfaktor

Buds Live er ulike noen andre ørepropper, men én fatal feil senker karakteren betraktelig.

BØNNER: Samsung Galaxy Buds Live ser ikke bare annerledes ut enn de fleste andre - de sitter annerledes også. Foto: Pål Joakim Pollen
BØNNER: Samsung Galaxy Buds Live ser ikke bare annerledes ut enn de fleste andre - de sitter annerledes også. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Trådløse ørepropper kommer i mange varianter, men de aller fleste følger noenlunde samme oppskrift: en propp du stikker inn i øregangen og noe som henger litt på utsiden, enten i form av en stilk eller en større del med knapp.

Samsung har imidlertid tenkt helt nytt denne gangen. Buds Live kan i stor grad minne om noen forvokste Jelly Beans (eller små Fall Guys-figurer) og festes på en helt annen måte - ved at hele «bønna» ligger i det ytre øret.

Usedvanlig komfortable

For får del har det vært usedvanlig komfortabelt å ha disse i ørene i testperioden, så vi skal ikke se bort i fra at Samsung faktisk har gjort et grep her som flere vil la seg inspirere av fremover.

Samtidig er det ikke til å stikke under stol at dette i stor grad blir en «one size fits all»-løsning. Riktignok finnes det ett element bakerst som kan byttes (to ulike størrelser følger med), men den delen som peker inn i øregangen er det ikke mye å få gjort med om den ikke sitter skikkelig.

For det er jo nettopp det som er så viktig på slike ørepropper - at de lager en forsegling mot øregangen slik at du hører bassen og at eventuell aktiv støydemping skal fungere. For vår del har det fungert brillefint, og måten de sitter på, med et åpent design, gjør at det heller ikke er noe ørevoks å spore på tuppen selv etter noen timer i øret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer