TEST: Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper

Helt trådløse - med støydemping

Veldig mye å like med Sonys nye helt trådløse ørepropper.

VELSPILLENDE: Sonys nye trådløse ørepropper har innebygd støyreduksjon og byr på kraftig forbedret batteritid. Foto: Pål Joakim Pollen
VELSPILLENDE: Sonys nye trådløse ørepropper har innebygd støyreduksjon og byr på kraftig forbedret batteritid. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sony har høstet svært gode kritikker rundtom for hodetelefonene WH-1000XM3, som også fikk toppkarakter på Dinside i fjor høst.

Og du skal holde tunga rett i munnen med Sonys modellnavn. For der WH-1000XM3 er hodetelefonene, er dagens testprodukt, WF-1000XM3, trådløse ørepropper. Vi antar at WH står for Wireless Headphones, men Gud veit hva den F-en står for.

Imponerende batteritid

Drar vi igjennom spesifikasjonslisten, er det spesielt verdt å merke seg batteritiden Sony skilter med. På én ladning skal øreproppene holde i seks eller åtte timer avhengig av om du har den aktive støydempingen på eller av, i tillegg til at etuiet gir deg enda tre fulle runder med oppladning når du dytter inn proppene for lading.

Total tid før man trenger strøm utenfra er derfor oppgitt til 24/32 timer med støyreduksjon på/av. Hva gjelder hurtiglading får du 90 minutters spilletid etter ti minutter i etuiet. Totalt tar det 1,5 time å fullade proppene fra etuiet og 3,5 timer å fullade hele smala når det er helt tomt. Det gjøres via en USB-C-kabel der en veldig kort en følger med i esken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer