Sniktitt på Apple Watch Ultra

Her er Apples nye sportsklokke

Nå skal de ta opp kampen mot Garmin.

HELT NY KLOKKE: Her er Apple Watch Ultra, Apples nye sportsklokke. Denne er større, tåler mer og har noen egenskaper som gjør den bedre egnet til idrettsutøvere og folk som driver med ekstremsport. Video: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple avholdt onsdag kveld norsk tid sin første fysiske lansering siden før pandemien, og DinSide var til stede under arrangementet, som fant sted i San Francisco.

Der fikk vi sniktitte på iPhone 14 Pro, som kommer i salg den 16. september.

Tre nye klokker

Apple lanserte også tre nye klokker: Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE (andregenerasjon) og Apple Watch Ultra. Sistnevnte er den klart mest spennende av de tre.

For første gang får nemlig vi en skikkelig sportsutgave av Apple-klokka.

Dette markedet er i dag dominert av aktører som Garmin, Polar og Suunto. Og disse klokkene er egentlig det motsatte av det Apple Watch er; alt annet enn diskré, heller svære «kladeiser» laget av materialer som tåler røffere behandling utover den vanlige joggeturen eller yogatimen.

Største til nå

Apple Watch Ultra er et beist. 49 millimeters urkasse, mot 45 eller 41 millimeter i de vanlige utgavene. Den er større, tykkere og tyngre, med en kraftigere urkasse enn de vanlige Apple-klokkene. Laget av «titan i romfartskvalitet», skal den tåle mer knall og fall. I hvor stor grad, er for tidlig å si noe om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer