Beats Powerbeats Pro

Her er Apples nye treningspropper

Helt trådløse og med Hei Siri-funksjonalitet.

NYE POWERBEATS: Nå er det kommet et helt trådløst alternativ i Beats' serie med treningsørepropper, Powerbeats Pro. Foto: Beats/Apple
NYE POWERBEATS: Nå er det kommet et helt trådløst alternativ i Beats' serie med treningsørepropper, Powerbeats Pro. Foto: Beats/Apple Vis mer
Publisert

Vi venter fremdeles på vanntette AirPods. Da Apple lanserte andre utgave av sine populære trådløse ørepropper i mars, var dette ikke blant nyhetene - selv om det har gått rykter om at det kommer.

Apple har imidlertid et alternativ for dem som ønsker trådløse ørepropper bedre egnet for trening i sine - eller snarere Beats' nye Powerbeats Pro.

(Apple kjøpte hodetelefon-produsenten Beats i 2014, så alle produkter fra Beats er i praksis fra Apple.)

Powerbeats Pro er til forskjell fra Powerbeats 3, som vi trillet treningkast 5 til i fjor, fullstendig trådløse. Sistnevnte kobles riktignok trådløst til mobilen, men øreproppene er koblet sammen via en ledning.

Kan sitte bedre enn AirPods

Utseendemessig ligner Powerbeats Pro på Powerbeats 3, men de skal være litt mindre og lettere. De festes på øret ved hjelp av en justerbar krok.

I motsetning til AirPods er Powerbeats Pro såkalt «in-ear», det vil si er at de er av typen med propper med silikontrakt som sitter i øregangen. Sliter du med å få AirPods til å sitte godt i øret, kan dette derfor være et bedre alternativ. Powerbeats Pro kan tilpasses med fire forskjellige silikontrakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer