Prøver, gravid eller fått baby?

Her er de beste appene

Se når du får eggløsning, tell riene eller registrer bæsjebleiene.

NYTTIGE APPER: Smartmobil-apper kan komme godt med både før og etter fødsel - eller om du prøver å bli gravid. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
NYTTIGE APPER: Smartmobil-apper kan komme godt med både før og etter fødsel - eller om du prøver å bli gravid. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Enten du prøver å få barn, er gravid eller akkurat har fått barn, finnes det mange apper som kan komme godt med. Her er en oversikt over noe av det du kan bruke.

Clue

Prøver du og partneren din å bli gravid, kan det være nyttig med en app som kan fortelle deg når du har eggløsning.

Såkalte menstruasjons- eller eggløsningskalendere finnes det etter hvert mange av. Her kan du legge inn når du har mensen, og etter noen sykluser vil appen beregne tidspunkt for eggløsning og så videre.

Selv synes vi Clue er blant de bedre, med et pent og oversiktlig brukergrensesnitt hvor det er lett å plotte inn informasjon.

Du kan legge inn dagens data (symptomer, humør, energinivå og liknende), få analyser basert på dataene samt påminnelser hva syklusen din angår.

Last ned:Clue for iOS (App Store, gratis)Clue for Android (Google Play, gratis)

Preglife

Det finnes også en rekke apper som brukes til å følge med på graviditeten, hvor du oppgir enten første dag i siste menstruasjons- eller termindato, slik at du kan se hvor langt du er på vei, hvilken uke du er i, hvor mange dager som gjenstår og så videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer