Beste mobiltelefon 2018

Her er de beste mobilkjøpene akkurat nå

Her er telefonene du bør putte på ønskelista.

STERK KANDIDAT: Vi har plukket ut de fem telefonene vi synes gir mest for pengene denne julen. Øverst troner Huawei P20 Pro, som du nå får til under 7.000 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen
STERK KANDIDAT: Vi har plukket ut de fem telefonene vi synes gir mest for pengene denne julen. Øverst troner Huawei P20 Pro, som du nå får til under 7.000 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Året er snart omme, og for mange er det en ny mobiltelefon som troner høyest på ønskelista til jul.

I år har vi sett at de dyreste modellene har blitt enda dyrere, og det har nok fått mange til å ta et pust i bakken og tenke seg om en ekstra gang. For det er ikke til å stikke under stol at du kan få telefoner som er nesten like gode for halve prisen.

Spesielt er det Apple som fører an. For den gjeveste modellen, iPhone Xs Max med 512 GB lagringsplass, må du nå ut med nesten 17.000 kroner, og ifølge ryktene vil Samsungs utbrettbare mobiltelefon passere 20.000-kronersmerket når den kommer i salg neste år. For den prisen kan man få ganske fine telefoner til alle i familien.

Så – her er mobilkjøpene vi mener gir deg svært høy valuta for pengene denne jula:

Huawei P20 Pro

P20 Pro er ett av to flaggskip fra Huawei i år og ble lansert i april. Siden den gang har prisen sunket fra 8.500 kroner til under 7.000-kronersmerket, og på Black Friday kunne man få den til vanvittige 4.990 kroner.

– Aldri før har det vært mulig å ta slike bilder i mørket, hevdet vi da vi testet den, og det Huawei har klart med trippelkameraene sine i år er rett og slett svært imponerende, der du kan ta bilder med flere sekunders lukkertid, håndholdt, uten at det blir uskarpt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer