Beste Black Friday-tilbud 2019

Her er de beste tekno-kjøpene på black friday

Vi satt oppe halve natta så du slapp.

BLACK FRIDAY: Det er lett å la seg rive med av gode tilbud, men det er ikke gull alt som glimrer. Programleder: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 2. desember: I forbindelse med «cyber monday» er det mange av black friday-tilbudene som lever videre. Vi har uthevet teksten på tilbudene som fortsatt gjelder på cyber monday..

Mange butikker har hatt salg hele uka, men i dag er den store dagen - black friday, dagen etter amerikanernes Thanksgiving-feiring.

Vi satt oppe halve natta så du slapp, og vi har saumfart nettbutikker og prissammenligningstjenester for så å plukke ut de beste black friday-tilbudene som er å oppdrive.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den aktuelle kategorien. Men vi er også opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene i det dette skrives (natt til fredag) ikke står seg som de beste ut dagen. I tillegg er det mange av tilbudene som finnes i begrenset antall, og som fjernes av butikken når de er utsolgt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer