Den ultimate iOS 12-guiden

Her er de viktigste nyhetene i Apples store oppdatering

Mange små og store nyheter i iOS 12.

TOLVTE UTGAVEN: Snart slipper Apple den tolvte utgaven av iOS. Den store oppdateringen ble først annonsert på Apples årlige utviklerkonferanse, WWDC, i juni i år av Apples programvare-sjef, Craig Federighi. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TOLVTE UTGAVEN: Snart slipper Apple den tolvte utgaven av iOS. Den store oppdateringen ble først annonsert på Apples årlige utviklerkonferanse, WWDC, i juni i år av Apples programvare-sjef, Craig Federighi. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seinere i dag, klokka 19 norsk tid, har Apple invitert til pressekonferanse, hvor de blant annet kommer til å lansere nye iPhone-modeller, og muligens en ny Apple Watch og iPad Pro.

Da får vi også vite når årets store oppdatering av operativsystemet til iPhone og iPad, iOS 12, blir sluppet for massene. Det blir neppe veldig lenge til. Erfaringsmessig mot slutten av uka eller kanskje neste.

Nyhetene i iOS 12 er allerede kjent, så hva er det iPhone- og iPad-folket kan glede seg til? Vi har samlet sammen de beste små og større nye funksjonene.

Kjappere?

En av de vanligste klagene når Apple har slipper en stor iOS-oppdatering, er dårligere ytelse, særlig på eldre iPhone-er og iPad-er.

I iOS 12 lover imidlertid Apple gjennomgående forbedret systemytelse, så vanlige oppgaver på iPhone og iPad utføres raskere og smidigere. Og ikke bare på nyeste generasjon iPhone og iPad fra 2017, men fem generasjoner tilbake til 2013, det vil si iPhone 5S og iPad Air.

Ifølge selskapet vil apper åpne dobbelt så raskt under, selv når mange oppgaver kjører i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer