Get BoX

Her er den nye Get-boksen

Nå inntar Google TV-boksen din.

NY DEKODER: Get lanserer ny TV-boks for første gang på seks år. Foto: Get.
NY DEKODER: Get lanserer ny TV-boks for første gang på seks år. Foto: Get. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag lanserer Get en ny dekoder med en rekke nyheter. Dette er første gang siden 2013 at en ny Get-boks ser dagens lys. Som konkurrenten Canal Digital, velger det Telia-eide selskapet Google og Android TV som plattform.

Det betyr blant annet at Google Assistent inntar TV-en din, noe som kommer senere i år. Årsaken til det er at Google ikke har aktivert Assistent på Android TV-plattformen ennå.

Navnet på den nye dekoderen er Get boX. Selskapet forklarer at tanken bak er at den nye TV-boksen blir et veikryss for alt av TV og underholdning.

- Vi har skapt Norges råeste tv-boks som gir deg én plattform for hele underholdningsuniverset. Med denne lanseringen gjør vi hjemmene og hverdagen enda bedre, og vi gleder oss til å begeistre kundene våre med både teknologi og innhold i 2019, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get, i en pressemelding.

Skybasert opptak og Netflix-støtte

Det er spesielt syv nyheter ved Get boX som du bør merke deg, skriver Aftenposten:

Netflix: Endelig har Get spikret en avtale med Netflix, fra tidligere har de blant annet HBO Nordic i porteføljen. Det betyr at du snart vil se innhold fra strømmetjenesten på dekoderen din, men som Google Assistent er ikke dette tilgjengelig per dags dato.

Opptak: Get tar turen ut i skyen og gjør alt opptak skybasert, som betyr at du vil ha tilgang til opptakene på alle dingsene dine så fremt du har tilgang til Internett.

Apper: Med Get boX kan du også installere en drøss med apper, for eksempel Spotify.

Anbefalinger: Kundene vil motta automatiske og personaliserte anbefalinger direkte på Get boX.

Nå kommer Get boX.
Nå kommer Get boX. Vis mer

Størrelse: Den nye dekoderen er betraktelig mindre enn Get Boks II, og er ikke stort større enn den nyeste Apple TV-en.

Smarthjem: Get-boksen skal være en del av den smarte hverdagen. Fremover skal du kunne dimme lyset i stuen fra telefonen eller ved å snakke til TV-en.

Pris: Du må fortsatt betale for å ha en Get boX hjemme. Prisen for kun TV-boksen er 49 kroner i måneden. Ønsker du skyopptak i tillegg, er prisen 149 kroner i måneden. Da kan du lagre 500 timer opptak i skyen.

- Vi gir kundene våre en skikkelig god deal med denne abonnementsløsningen. Vi tilbyr enda mer enn det du får med en Apple-TV, til en billigere penge, og man kan si opp leieforholdet når man ønsker. Og vi topper det hele med et rekordstort innholdstilbud. Historisk sett blir dette ett av de beste tv-tilbudene Get har satt sammen, sier Aamodt om TV-boksen.

Get boX har også Chromecast innebygget og støtter 4K og HDR bildekvalitet. Merk at 4K og HDR ikke er tilgjengelig med det første.

Nye strømmetjenester

Get-kundene får også tilgang til nye strømmetjenester når Fox+ og National Geographic+ blir en del av porteføljen til det Telia-eide selskapet. Et nytt samarbeid med Fox Networks Group gjør at Get-kundene kan se innhold fra de to tjenestene enten på TV-ene eller i Get-appen.

Fra før har kunder med T-We, Canal Digital Satellitt og Viaplay tilgang til Fox+. Viaplay har i tillegg Nation Geographic+.

Mer informasjon hos Get.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer