iPhone X, iPhone 8/Plus, Apple TV 4K og Apple Watch Series 3

Her er det Apple lanserte i kveld

Akkurat som forventet.

HELT NY IPHONE: IPhone X har heldekkende skjerm og Face ID. Se noe av et som er nytt ved denne smarttelefonen her. Apple selv kaller det «framtidas smartelefon«. Video: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi traff på en prikk på spådommene våre tidligere i dag vedrørende hva Apple ville lansere i kveld.

Under pressekonferansen oppdaterte vi fortløpende, så hvis du vil se alle notatene våre underveis, kan du se dem bak lenka du nettopp passerte.

Men her er sammendraget:

iPhone X

iPhone X («iPhone ten») blir den nye toppmodellen. Den har 5,8 tommer stor skjerm med svært tynne rammer, og kanskje mest oppsiktsvekkende er at hjemknappen er borte.

Nå er det nemlig Face ID som gjelder – med en rekke avanserte sensorer i front, lager iPhone X en 3D-modell av ansiktet ditt som skal være praktisk talt umulig å bløffe.

Oppsettet gjør også at du kan ta portrettbilder med uskarp bakgrunn også med frontkameraet, slik vi kjenner det fra iPhone 7 Plus.

Nytt for telefonene med to kameraer (X og 8 Plus) er også at du kan sette på kunstig belysning av den du tar bilde av – som om det ble gjort i et fotostudio.

Uten hjemknapp blir det også nye snarveier for å navigere på telefonen. Du kan sveipe opp fra bunnen for å komme til hjemskjermen, og holde fingeren nede halvveis mens du sveiper opp for å bytte programmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer