LG G6 avdukes i februar

Her er det første bildet av LGs nye toppmodell

Bort med plasten, og med en uvanlig formfaktor på skjermen.

TYNNE KANTER: <a href="http://www.theverge.com/2017/1/23/14363314/lg-g6-photo-leak-android-smartphone-flagship-mwc">The Verge</a> har fått tak i dette bildet, som skal være det første av LGs neste toppmodell, LG G6. Foto: The Verge
TYNNE KANTER: <a href="http://www.theverge.com/2017/1/23/14363314/lg-g6-photo-leak-android-smartphone-flagship-mwc">The Verge</a> har fått tak i dette bildet, som skal være det første av LGs neste toppmodell, LG G6. Foto: The Verge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

27. februar går årets mobilmesse i Barcelona, Mobile World Congress, av stabelen.

Dinside vil være på plass for gå deg nyhetene derfra når den tid kommer, men i mellomtiden har LG bevisst dryppet noen hint om hva de har tenkt til å avduke på sin pressekonferanse dagen før messa åpner.

Ny toppmodell

Den gjeldende toppmodellen, LG G5, ble avduket på samme messe i fjor, og der hadde selskapet vært ekstra kreative og laget en mobiltelefon med uskiftbare moduler. Både vi og andre var ikke alt for begeistret for denne løsningen, og telefonen fikk en firer på vår terning da vi testet den.

Nå ser det ut til at modulene er historie, og at LG G6 vil være en toppmodell litt mer i tråd med konkurrentene.

Her er et bilde selskapet slapp tidligere denne måneden:

Høyere skjerm

Som du ser er det mye som tyder på at LG G6 vil få en skjerm i 18:9-format (2:1), mens de fleste andre telefoner har et 16:9-format. Det kan være kjekt når man surfer på nettet, bruker chatte-apper eller lignende, siden det da blir plass til mer i bildet.

Selskapet har for øvrig eksperimentert med to skjermer i sine V-modeller, men disse ser nå ut til å være slått sammen til én.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer