Her er Googles nye bildetjeneste

Lar deg laste opp bilder og videoer uten å betale.

UBEGRENSET LAGRING: Google har relansert sin nye bildetjeneste og gir deg ubegrenset lagring til bilder og video. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
UBEGRENSET LAGRING: Google har relansert sin nye bildetjeneste og gir deg ubegrenset lagring til bilder og video. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene i forkant av Googles I/O-arrangement stemte – selskapets bildetjeneste, som tidligere har vært en integrert del av Google+, blir nå skilt ut som en egen tjeneste.

Og – så lenge du klarer deg med 16Mp oppløsning på bildene og full HD-oppløsning på videoene, tilbyr Google ubegrenset lagringsplass i nettskyen uten at det koster deg ei krone.

Vil du ha høyere oppløsning enn det (typisk til speilreflekskameraer og annet), kan du eventuelt betale for mer lagringsplass.

LES OGSÅ: Fem fine fotoapper

Ikke bare for Android

Tilbudet er ikke begrenset til Android-telefoner – appen finnes også for iOS, i tillegg til at du kan bruke opplastingsprogrammer både på Windows og Mac, som automatisk kan overvåke mapper og laste opp nye bilder når de legges inn.

Den innebygde «Assistent»-funksjonen ser ut til å fungere på samme måte som funksjonen som tidligere het «Auto awesome». Den lager automatisk bildeeffekter, kollasjer, animerte gif-bilder, album fra turer og andre ting, og dette dukker så opp i appen der du kan velge om du vil spare på det eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer