Her er iPhone 11

Apple har lansert tre nye iPhone-modeller. iPhone 11 får selskap av iPhone 11 Pro og 11 Pro Max.

OFFISIELL: iPhone 11 er den nye standardmodellen i iPhone-serien. Den kommer i seks farger og har et flunkende nytt dobbelkamera. Foto: Tony Avelar/AP/NTB Scanpix
OFFISIELL: iPhone 11 er den nye standardmodellen i iPhone-serien. Den kommer i seks farger og har et flunkende nytt dobbelkamera. Foto: Tony Avelar/AP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til ny iPad og en ny Apple Watch, lanserte Apple tre nye iPhone-modeller tirsdag kveld. Bedre kameraer, bedre skjermer, raskere prosessorer og lenger batteritid er blant nyhetene i mobilene, som kommer i salg 20. september.

Men hva er hovednyhetene i iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max? Her er en kjapp gjennomgang.

iPhone 11

iPhone 11 er Apples nye standard-iPhone, og oppfølgeren til fjorårets iPhone Xr. Sett fra fremsiden ser den identisk ut som iPhone Xr, men baksiden er vesentlig annerledes.

Her finner du nemlig et nytt dobbelkamera, som består av ett nytt ultravidvinkelkamera på 12 megapiksler i tillegg til det vanlige 12 pikslers vidvinkelkameraet.

Det første er det nye denne gangen, og gjør at du får plass til enda mer på bildet enn før. Det byr nemlig på 2x optisk zoom ut (ikke inn), som gjør at bildet blir bredere.

Et par nye kamerafunksjoner introduseres også på iPhone 11. Portrettmodusen støtter nå kjæledyr (forgjengeren iPhone Xr hadde ikke dette), men kanskje viktigst: en ny nattmodus som aktiveres automatisk når det trengs. Det siste har vært en populær funksjon hos konkurrenter som Samsung og Huawei i senere tid, så det blir spennende å se hvor bra Apples tilnærming er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer