Her er iPhone-ønskelista

Hva har du lyst på?

Her er iPhone-ønskelista
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden iPhone-mobilen ble lansert for første gang for snart to år siden, har forskere, professorer og vitenskapsfolk klødd seg i hodet. For hvorfor i all verden har ikke Apple inkludert MMS? Og ville det virkelig ødelagt selskapets renommé hvis de hadde lagt til en enkel klipp-og-lim-funksjon?

I kveld presenterer Apple neste generasjon innmat for iPhone. Men hva vil versjon 3.0 inneholde?

OPPDATERT: Her ser du alle nyhetene i OS 3.0, inkludert MMS!!!

Ønskeliste

Noen ihuga iPhone-entusiaster i DinSide-redaksjonene har skrudd hodene sine sammen og kommet fram til at vi savner følgende:

MMS videresending av SMS sletting av enkeltmeldinger horisontalt (bredt) tastatur når en skriver meldinger, epost osv. mulighet for å skru av automatisk rotering av skjermen klipp og lim video-opptak støtte for Flash-innhold en litt mindre gretten holdning fra de som godkjenner applikasjonene i App Store tillate konkurrende programmer i App Store, for eksempel Opera Mini synkronisering av huskelister mellom Macen og iPhone søkemuligheter i epost-kontoer

Hva savner du i iPhone? Delta i debatten i forumet under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer