Disse appene installerer vi alltid på nye telefoner

Her er mobilappene vi ikke klarer oss uten

Etter å ha prøvd tusenvis av apper, faller vi alltid tilbake på disse.

APPORAMA: Så mange apper, så liten tid. Vi har prøvd mange av dem, så du slipper. Her er noen av favorittene! Foto: Kirsti Østvang
APPORAMA: Så mange apper, så liten tid. Vi har prøvd mange av dem, så du slipper. Her er noen av favorittene! Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Det finnes millioner av apper å velge mellom fra de to store app-butikkene, App Store og Google Play. Vi har kanskje prøvd noen tusen av dem opp gjennom årene.

Selv om det stadig vekk kommer nye, spennende apper (det går riktignok lengre mellom godbitene enn det gjorde før), ender vi som regel opp med å installere et fast utvalg med apper på nye telefoner vi får inn til test.

Her er favorittene våre idet vi går inn i 2018.

Sosialt

Apper som Facebook, Facebook Messenger, Instagram og Snapchat er blitt så vanlige at de egentlig ikke hører hjemme i en favorittliste. De er obligatoriske før de obligatoriske.

Til Twitter kan vi dog anbefale noe annet enn den offisielle klienten.

Har du iPhone, sjekk ut Tweetbot (iOS), som viser tweets i kronologisk rekkefølge uten å komme med reklame og andre anbefalinger i tidslinjen din.

I tillegg finnes det en kjekk «mute»-funksjon som gjør at du kan filtrere vekk brukere, nøkkelord og hasjtagger enkelt fra feeden din i både kort og lengre tid.

Til Android, er det Fenix 2 (Google Play) som gjelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer