Her er nye Sony Ericsson-telefoner

Design, underholdning og bildemuligheter står i fokus hos Sony Ericsson denne høsten. Selskapet har nettopp vist frem nye modeller, og her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Her er nye Sony Ericsson-telefoner

  1. Flere bilder av Sony Ericsson-nyheter


Det var i 33. etasje på Oslo Plaza at Sony Ericsson lanserte sine nye mobiler. Pressekonferansen bød riktignok ikke på noen spesielle overraskelser eller dramatiske nyheter, men det var uansett noen stilige telefoner vi fikk sett.

T230
T230 Vis mer


Tre nye modeller ble vist frem. Den første, en lavpristelefon for massemarkedet, heter T230. Det er en liten, stilig telefon med en fargeskjerm som støtter 4096 farger. Utseendet er klassisk, og den kan ved første øyekast forveksles med en business-telefon. Den har støtte for MMS og e-post, men vekten er først og fremst på underholdning og spill. Tre spill følger med, og et av de er V-Rally 2, som Sony Ericsson skryter veldig av. Telefonen har forøvrig 32 kanalers polyfonisk lyd, veier 80 gram og skal ha stanby tid på opptil 300 timer.

Prisen på T230 vil ligge på ca. 1.500 kroner uten subsidier eller binding.

Klapptelefoner i anmarsj

Z200
Z200 Vis mer

Den neste modellen er en av Sony Ericssons ytterst få klapptelefoner. Selskapet sier at de vil fremover satse mer på denne løsningen, da den gjør det mulig å putte mer teknologi i mindre format.


Z200, som telefonen heter, er også en ganske rimelig modell. Den støtter det meste av de etterhvert vanlige teknologiene som MMS, GPRS og e-post, og den har en fargeskjerm som kan vise 4096 farger. Sony Ericsson markedsfører telefonen som en motemobil, som kan henges rundt halsen, og personifiseres med utbyttbare deksler. Den har et utvendig display som viser klokkeslett og status på telefonen. Den har også svært god lyd - 40 kanalers polyfoni.

Z200 veier 98 gram. Den skal koste mellom 1.500 og 2.000 kroner.

Z600
Z600 Vis mer
Z600 på utsiden. Kameralinsen nederst.
Z600 på utsiden. Kameralinsen nederst. Vis mer

Den siste modellen vi fikk se heter Z600, og er egentlig en T610 i klappformat. De grunnleggende funksjonene er de samme - den støtter det aller meste av teknologier, som MMS, GPRS, Bluetooth, Java, triband, polyfonisk lyd (32 kanaler), og har en flott skjerm med støtte for 65.000 farger. Skjermen er av TFD-typen, hvilket betyr at den bruker
mindre strøm og synes bedre i sollys (noe T610 har problemer med). Z600 skal også være en spilltelefon, og V-Rally 2 er forhåndsinstallert også her. En ting vi merket er at tastaturet på Z600 er svært behagelig, og vil nok passe mye bedre til meldinger enn de litt vonde T610-tastene.

Telefonen har i likhet med T610 innebygd kamera, som tar bilder med 288x352-oppløsning. Minnet er fremdeles begrenset til 2 MB. Telefonen støtter også QuickShare, en teknologi som gjør det enkelt å laste opp og dele digitale bilder. Z600 veier 110 gram, og har standby-tid på opptil 200 timer.

Det er også gode muligheter for personifisering, og du kan lage egne ringelyder med et DJ-program.

Prisen på telefonen skal ligge på rundt 4.000 kroner uten subsidier.

Dessverre fikk vi ikke sett noe til P900 eller T620, men det er ventet at de vil lanseres senere i høst. Alle telefonene som ble vist i går kommer i løpet av fjerde kvartal 2003.

Til slutt viste Sony Ericsson også nytt tilbehør, som kameraer og Bluetooth-headsett. Noe vi likte svært godt var et gamepad som kobles til Z600, og brukes til å spille spill med. Det snodigste var en Bluetooth-styrt radiobil, som kan kontrolleres med mobiltelefonen. Som Sony Ericsson selv sier - fullstendig unyttig, men veldig gøy.

Se flere bilder av de nye telefonene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer