Her er nye Sony Ericsson-telefoner

Design, underholdning og bildemuligheter står i fokus hos Sony Ericsson denne høsten. Selskapet har nettopp vist frem nye modeller, og her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Det var i 33. etasje på Oslo Plaza at Sony Ericsson lanserte sine nye mobiler. Pressekonferansen bød riktignok ikke på noen spesielle overraskelser eller dramatiske nyheter, men det var uansett noen stilige telefoner vi fikk sett.

Tre nye modeller ble vist frem. Den første, en lavpristelefon for massemarkedet, heter T230. Det er en liten, stilig telefon med en fargeskjerm som støtter 4096 farger. Utseendet er klassisk, og den kan ved første øyekast forveksles med en business-telefon. Den har støtte for MMS og e-post, men vekten er først og fremst på underholdning og spill. Tre spill følger med, og et av de er V-Rally 2, som Sony Ericsson skryter veldig av. Telefonen har forøvrig 32 kanalers polyfonisk lyd, veier 80 gram og skal ha stanby tid på opptil 300 timer.

Prisen på T230 vil ligge på ca. 1.500 kroner uten subsidier eller binding.

Klapptelefoner i anmarsj

Den neste modellen er en av Sony Ericssons ytterst få klapptelefoner. Selskapet sier at de vil fremover satse mer på denne løsningen, da den gjør det mulig å putte mer teknologi i mindre format.Z200, som telefonen heter, er også en ganske rimelig modell. Den støtter det meste av de etterhvert vanlige teknologiene som MMS, GPRS og e-post, og den har en fargeskjerm som kan vise 4096 farger. Sony Ericsson markedsfører telefonen som en motemobil, som kan henges rundt halsen, og personifiseres med utbyttbare deksler. Den har et utvendig display som viser klokkeslett og status på telefonen. Den har også svært god lyd - 40 kanalers polyfoni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer