Årets beste 2019:

Her er produktene som imponerte oss mest

Vi legger bak oss nok et år med tester og trekker frem våre favoritter.

DE BESTE PRODUKTENE: Vi har trukket frem både mobiltelefoner, hodetelefoner, klokker og mer til når vi oppsummerer de beste produktene vi testet i 2019. Foto: Pål Joakim Pollen
DE BESTE PRODUKTENE: Vi har trukket frem både mobiltelefoner, hodetelefoner, klokker og mer til når vi oppsummerer de beste produktene vi testet i 2019. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

2019 er snart omme, og da er det på tide for Dinsides teknologiredaksjon å dele ut «årets beste»-medaljer til produktene vi likte aller best.

I stedet for å trekke frem ett produkt i hver kategori, har vi heller bestemt oss for å hedre produktene vi mener har utmerket seg spesielt, der det gjerne kan være plass til flere produkter av samme sort.

with no further ado, som de sier over Atlanteren - her er produktene vi likte aller best i 2019:

Mobiltelefoner

I mobilkategorien vil vi spesielt trekke frem følgende godbiter:

Huawei P30 Pro

Dessverre for oss nordmenn, er Huaweis nye Mate 30 Pro fortsatt ikke til salgs, på grunn av USA-forbudet der selskapet ikke får lov til å selge telefonen med Google-appene innabords.

Men P30 Pro, som ble lansert på vårparten, står fortsatt som en av de aller beste telefonene på markedet. Spesielt er kameraet svært godt, med 5x optisk zoom og ekstremt gode nattbilder. Telefonen har meget god batteritid og en 40 watts lader som fyller opp tanken igjen på null komma svisj. Ellers leverer Huawei godt både på skjerm og ytelse, og telefonen har også et par fiffigheter, som for eksempel en IR-sender som lar deg styre en gammel TV eller hva det måtte være rett fra telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer