Samsung Galaxy Fold

Her er Samsung Galaxy Fold

Nå er den brettbare mobilen offisiell.

BRETT UT OG BØY HELT TILBAKE: Samsung Galaxy Fold er selskapets første brettbare mobil. Foto: Kirsti Eira Østvang
BRETT UT OG BØY HELT TILBAKE: Samsung Galaxy Fold er selskapets første brettbare mobil. Foto: Kirsti Eira Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Galaxy S10 har den uoffisielle tittelen som «tidenes mest lekkede smarttelefon», men det sørkoreanske selskapet hadde også en annen nyhet på lur. Nå er den foldbare Galaxy-en endelig offisiell.

Her er Samsung Galaxy Fold. En smarttelefon, et nettbrett, brettet sammen til én enhet.

Samsung lover kraftfull fleroppgavekjøring og muligheter man ikke har kunnet forestille seg med en vanlig smarttelefon. med den nye hybridmobilen.

- Samsung skriver i dag neste kapittel i historiebøkene om mobilinnovasjon gjennom å forandre hva som er mulig i en smarttelefon. Galaxy Fold er en helt ny kategori som med vårt Infinity Flex Display åpner opp for helt nye muligheter, sier Even Amdal, sjef i Samsung Norge, i en pressemelding i forbindelse med lanseringen.

En diger skjerm

Til forskjell fra Royole FlexPai, som vi tok en kikk på under CES-messen i Las Vegas i januar, har Galaxy Fold en skjerm som brettes utover, og inn når den ikke er i bruk, akkurat som en bok.

Hengselet består av små tannhjul, ikke ulikt hva Lenovo gjør med Yoga-PC-ene, som er skjult for å gi enheten et mer elegant design, forteller Samsung.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer