Samsung Galaxy Z Fold 2:

Her er Samsungs nye brettbare

Forbedret på flere måter siden forgjengeren.

KAN STÅ: En av nyhetene i Galaxy Z Fold 2 kontra sin forgjenger, er at den kan stå i oppreist posisjon. Foto: Pål Joakim Pollen
KAN STÅ: En av nyhetene i Galaxy Z Fold 2 kontra sin forgjenger, er at den kan stå i oppreist posisjon. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Samsung har nettopp trukket duken av nok en brettbar mobiltelefon. Denne gangen er det den første utgaven, Galaxy Fold, som har fått sin oppfølger i Galaxy Z Fold 2.

Interessant nok er Z-bokstaven med fra Galaxy Z flip, så vi får anta at alle fremtidige brettbare telefoner fra Samsung får en Z i produktnavnet. Spør du oss, hadde V passet bedre, for en Z indikerer jo at det er to bretter.

Men nok om det.

Det mest merkbare ved første øyekast er at skjermen på forsiden av Galaxy Z Fold 2 har blitt vesentlig større. Den var ganske liten på Galaxy Fold der den bare målte 4,6 tommer over diagonalen, men nå får du en litt mer fullblods mobilopplevelse også når telefonen er sammenbrettet, med skjermstørrelse på 6,2 tommer. Fortsatt er den ganske slank, i et tilnærmet 25:9-format.

Større skjerm, tynnere rammer

Men også hovedskjermen har vokst i størrelse - fra 7,3 til 7,6 tommer. Den er i 11:9-format (nesten 4:3), men har ikke lenger «busslomma» til kameraet – nå har Samsung gått for sitt «infinity-O»-design, altså der det bare er et lite hull til frontkameraet. Rammene skal også være inntil 27 prosent tynnere enn før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer