Samsung lanserer Galaxy Note 8

Her er Samsungs nye mobil-flaggskip

Forgjengeren ble trukket fra markedet på grunn av eksplosjonsfare. Men nå skal koreanerne ha rettet alle feila fra i går.

NESTEN BARE SKJERM: Kun et tynt felt nederst og øverst er ikke skjerm. Det skal gjøre Galaxy Note 8 ekstra interessant å tegne og ta notater på. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NESTEN BARE SKJERM: Kun et tynt felt nederst og øverst er ikke skjerm. Det skal gjøre Galaxy Note 8 ekstra interessant å tegne og ta notater på. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LONDON, DINSIDE: Under parolen «Do bigger things» har Samsung nettopp lansert Galaxy Note 8, selskapets største og kraftigste mobil noensinne. Denne er å regne som storebroren til Galaxy S8 og S8+, myntet på et profesjonelt publikum, med avanserte sikkerhetsfunksjoner og integrert penn til notater og tegning.

Mobilen etterfølger modellen Note 7, som utviklet seg til å bli kanskje det største marerittet i elektronikkgigantens historie.

Presset i forkant av lanseringen av Note 8 har derfor vært stort, og de fleste forventer nok at selskapet denne gangen unngår de store skandalene.

Dinside er blant de første i verden som har fått prøve Samsung Galaxy Note 8 før onsdagens lansering. Våre førsteinntrykk av mobilen er i hvert fall meget bra.

Største noensinne

Før vi går nærmere inn på det, skal vi se på noen tekniske detaljer. Note 8 er altså den mobilen fra Samsung med størst skjerm noensinne, med sin Super AMOLED-skjerm på 6,3 tommer og oppløsning på 2.960 x 1.440 piksler. Som forventet, er Galaxy Note 8 IP68-sertifisert i forhold til evne til å stenge ute vann og støv. Den skal blant annet tåle å ligge under vann i 30 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer