TEST: Apple Watch Series 2

Her er smartklokka Apple burde lansert i fjor

Og nå slipper du å lade HVER natt.

SAMME DESIGN: Tradisjon tro viderefører Apple den samme designen forgjengeren hadde. I motsetning til de fleste andre smartklokker på markedet, er urkassen rektangulær. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SAMME DESIGN: Tradisjon tro viderefører Apple den samme designen forgjengeren hadde. I motsetning til de fleste andre smartklokker på markedet, er urkassen rektangulær. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

«Den beste smartklokka til nå, men kanskje bør du vente til neste runde», lød det i vår konklusjon i testen av den første utgaven av Apple Watch i fjor vår.

Drøyt ett år senere er oppfølgeren her, og var du blant dem som holdt ut, gjorde du lurt.

Apple Watch Series 2 (ikke det beste navnet på en oppfølger, spør du oss) er en klar forbedring sammenlignet med forgjengeren, kanskje særlig hvis du er opptatt av å holde deg i form.

Den er kjappere

Dette takket være en ny og kraftigere prosessor. Alt går litt raskere enn før. Ikke enormt, men det merkes faktisk i daglig bruk.

Apper henger ikke like mye som med forgjengeren, som nå er kalt Apple Watch Series 1. Vi opplever fremdeles at noen apper, først og fremst fra tredjeparter, kan bruke flere sekunder på å laste inn.

Dette var en langt større irritasjon på forrige generasjon.

Skjermen er mer lyssterk

Det reagerte vi på umiddelbart idet vi begynte å bruke den nye klokka. Det var åpenbart noe som var annerledes med skjermen. Så kom vi på hvorfor. For de mer tekniske blant oss går lysstyrken nå opp til 1.000 nits, mens forgjengeren gikk opp til 450 nits.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer