Her er supermobilen fra Siemens

På 3GSM-messen i Cannes lanserte Siemens, som ventet, flere mobiltelefoner. Toppmodellen, SX1, ser virkelig spennende ut.

Her er supermobilen fra Siemens
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare har Siemens klart å ta betydelige markedsandeler den siste tiden, men deres telefoner blir bare bedre og bedre. Spesielt er den foreløpige toppmodellen S55 en av våre absolutte favoritter akkurat nå.

De gir seg heldigvis ikke, og på mobilmessen 3GSM World Congress, som foregår i disse dager, lanserer de flere nye modeller.

Den definitivt mest spennende nyheten heter SX1, og er en mobil som har alt av funksjoner, i tillegg til en ganske nyskapende design. Den skal helt klart konkurrere med Nokia 7650 og den kommende 3650, og delvis kanskje også med Sony Ericssons P800.

Telefonen er basert på Symbian 60-plattformen, noe som gjør at den har støtte for applikasjoner for dette operativsystemet. Den har en skjerm med 176x220-oppløsning og støtte for 65.000 farger. Alle mulige meldingstandarder støttes, inkludert EMS og MMS. Den har innebygd kamera, som tar stillbilder og videosnutter. MMC-kort-porten sørger for at du får økt minnekapasitet, og multimediainnhold kan avspilles med de innebygde lyd- og videospillerne. Internett-mulighetene inkluderer WAP 2.0 og xHTML-leser, og SX1 har selvsagt alle e-post-mulighetene. For kommunikasjon og synkronisering kan både IR-port, Bluetooth og USB-brukes. Diverse organisator-programmer er på plass, det samme er Java-støtten, og den har innebygd FM-radio samt tre bånd for bruk over hele verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer