Her får du kjøpt iPhone 3G

Førstkommende fredag er iPhone i butikkene. Vi har listen over de første butikkene som tilbyr den mye omtalte telefonen.

Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har det vært knyttet så stor oppmerksomhet til en mobil-lansering som når Apple lanserer sin iPhone 3G i 22 land førstkommende fredag 11. juli. I Norge er det Netcom som i starten er eneste tilbyder av telefonen.

Til tross for kritikk for kostbare abonnementer knyttet til iPhone 3G, opplever Netcom enorm interesse:

- Vi har opplevd et utrolig engasjement siden vi lanserte at Netcom tar iPhone 3G til Norge. Trafikken på netcom.no har gått i taket, og over 20 000 nordmenn har bedt om å motta nyhetsbrev om lanseringen, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Neppe nok til alle ved lanseringen

Han sier videre at det er en begrensning på antall telefoner ved lanseringen, men at Netcom får fortløpende forsendinger fra Apple. Målet er at alle som ønsker å kjøpe telefonen skal få muligheten til det.

Fra fredag kan telefonen kjøpes på Netcoms hjemmeside, i tillegg til Telebutikkens filialer på følgende steder.

Oslo: Byporten og Oslo CityBergen: GallerietDrammen: MagasinetSkien: HerkulesTrondheim: Solsiden og Trondheim TorgTønsberg: FarmanstredetTromsø: NerstrandaFredrikstad: TorvbyenBodø: GlasshusetKristiansand: SørlandssenteretSandvikaÅlesund: Amfi Moa ØstSandnes/Stavanger: Kvadrat.(kilde: netcom)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer