LIVE: Apple lanserer iPhone Xs-generasjonen

Her kan du følge Apples pressekonferanse live

Vi liveblogger fortløpende når Tim Cook avslører den nye iPhone-generasjonen.

TRE NYE? Det ryktes om at Apple vil lansere tre nye iPhone-modeller i kveld. Bildet over er fra tilsvarende seanse i fjor, der iPhone X så dagens lys. Foto: Stephen Lam/REUTERS/NTB Scanpix
TRE NYE? Det ryktes om at Apple vil lansere tre nye iPhone-modeller i kveld. Bildet over er fra tilsvarende seanse i fjor, der iPhone X så dagens lys. Foto: Stephen Lam/REUTERS/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den tiden av året igjen der Apple har invitert et samlet pressekorps til baluba: lanseringen av høstens nye iPhone-modeller.

Muligens får vi også se en ny Apple Watch, nye AirPods og kanskje den nye trådløse ladematten AirPower, som kan lade flere enheter trådløst.

Ja, hvem vet – kanskje drar Apple-sjef Tim Cook enda mer opp av hatten?

Under følger vi pressekonferansen live - minutt for minutt. Se opp for skrivefeil og andre sleivspark med vår uformelle dekning, og kom gjerne tilbake etter at pressekonferansen er slutt for en mer renskrevet oppsummering av dagens Apple-nyheter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer