Hete rykter om Palms nye håndholdte modell

Palm Computing lanserer nye modeller av sine PDAer (personlig digital assistent) i Norge i slutten av februar. Ingen vil si noe om hva som kommer, men noen detaljer har likevel sluppet ut. Her er en tjuvtitt på hva du har i vente.

Palm IIIe sies å være blant modellene som snart kommer til Norge.
Palm IIIe sies å være blant modellene som snart kommer til Norge. Vis mer
Publisert

Ingen vil snakke hos Palm Computing og 3Com (som Palm er et datterselskap av). Ikke før den 22. februar. For da skal den store nyheten lanseres.

Men ryktene om at en ny PDA-modell fra Palm når oss likevel. Og ryktene kommer fra kvalifisert hold.

Helt nøyaktig hva som kommer, det får vi altså vite den 22. februar. Da skal nyheten lanseres i hele Europa, og kanskje får ingen vite noe (offisielt) i USA før den datoen heller, i følge pressekontakt for Palm i Norge, Ingermarie Fintland i PPC Media. Noe annet får vi ikke ut av henne.

Hva sier ryktene?

Ryktene vi har hørt, beskriver en ny modell ved navn Palm IIIc. Fra før av selges modellene Palm V og Palm IIIx i Norge, i følge den norske distributøren Itegra Distribusjon AS. Ingen hos Itegra ville heller kommentere ryktene om hvilke modeller som vil bli lansert i nær fremtid.

Men i følge en epost fra nettstedet Ide Data as, kommer Palm snart på markedet i Norge med tre nye modeller: nyheten Palm IIIc samt Palm Vx og Palm IIIe. De to sistnevnte er allerede i salg i USA.

Palm IIIc - med det lille ekstra

I følge Ide Data, vil nykommeren Palm IIIc være det ”absolutt siste” med det ”lille ekstra” fra Palm. Ide Data poengterer at informasjonen de sitter inne med er basert på rykter og artikler fra Internett, og at det ikke dreier seg om offentlige spesifikasjoner fra Palm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer