iPhone

Hevder Apple snart skal lansere ny iPhone

Nye produkter skal være kun få måneder unna.

IPHONE: Ifølge ryktene skal Apple avduke flere nyheter under en vårlansering. Foto: Kirsti Østvang
IPHONE: Ifølge ryktene skal Apple avduke flere nyheter under en vårlansering. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du sulten på nye produkter fra Apple? Da blir du trolig ikke nødt til å vente så veldig lenge.

Ifølge Bloombergs Mark Gurman planlegger Apple å avduke en ny iPhone under et arrangement i enten mars eller april.

– Jeg har hørt at Apples første virtuelle arrangement i 2022 kommer om kun få måneder, og vil sannsynligvis finne sted i enten mars eller april, skriver Gurman i nyhetsbrevet sitt, Power On.

BATTERI: Denne funksjonen forlenger batteriets levetid på Iphone. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

iPhone SE 3

Bloomberg-journalisten skriver at en ny iPhone SE, med 5G-nett og raskere prosessor, trolig blir en av lanseringene under den ryktede vårlanseringen til Apple.

Nettstedet 9to5Mac skrev forrige uke at iPhone SE 3 ifølge ryktene vil ha noenlunde tilsvarende design som forgjengeren og at modellen fortsatt vil ha Touch ID fremfor Face ID.

I tillegg verserer det rykter om en iMac 27 og Mac mini med Apples kraftige brikker M1 Pro og M1 Max, som er på plass i de nye MacBook Pro-maskinene.

HomePod mini til flere markeder?

En annen Apple-lansering som kan komme i løpet av de neste månedene, er at HomePod mini introduseres i flere markeder. Det svenske nettstedet Teknikvecka skriver at Apple har begynt å teste HomePod mini i Sverige og med Siri på svensk.

Det kan også åpne for at Apples smarthøyttaler blir tilgjengelig her til lands, men det gjenstår å se ettersom Norge enn så lenge ikke er på ryktelista.

Under fjorårets vårarrangement introduserte Apple sporingsbrikken AirTag, nye iPad Pro-modeller, Apple TV 4K, en 24-tommers iMac med M1-brikke og iPhone 12 og 12 mini i lilla farge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer