IG Shopping kan bli Instagrams neste app

Hevder Instagram jobber med egen shopping-app

Først kom de med egen TV-app, nå kan en shopping-app være på vei.

SCROLL OG SHOP: Instagram har blitt et populært sted for bedrifter å selge produktene sine. Nå kommer tjenesten kanskje med en egen shoppe-app. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SCROLL OG SHOP: Instagram har blitt et populært sted for bedrifter å selge produktene sine. Nå kommer tjenesten kanskje med en egen shoppe-app. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Instagram har blitt en attraktiv markedsplass for alle som vil selge produkter, og det finnes til og med en egen funksjon som lar bedrifter tagge bilder med produkter som er til salgs.

Det har tydeligvis slått godt an, for nå melder The Verge at Instagram jobber med en separat app til bare shopping.

Kan få navnet «IG Shopping»

Med appen, som kan få navnet IG Shopping, vil det bli mulig for brukere å bla gjennom produkter fra forhandlere de følger og kjøpe dem rett i appen.

Ifølge The Verge vil ikke Instagram bekrefte planene, men de siterer «to kilder med kjennskap til saken».

Når shoppe-appen kan bli lansert, er ikke kjent. The Verge skriver at den fremdeles kan bli skrotet.

Handle rett fra Instagram Stories

Ifølge Facebook er det per i dag over 25 millioner bedrifter med kontoer på Instagram. Fire av fem brukere følger minst én bedrift, opplyste selskapet nylig.

I tillegg til den nye appen, holder Instagram også på å teste en funksjon som gjør det mulig å kjøpe produkter rett fra Instagram Stories.

Ifølge Ipsos' nyeste måling har over 2,2 millioner nordmenn Instagram-profil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer