Holder det gående i et døgn

Kan spille musikk i et døgn og lades bare på tre timer.

KOMPAKT: BeoPlay A1 har omtrent samme fotavtrykk som en CD-plate, og er ikke mer enn noen centimeter høy. Allikevel kan den spille musikk i 24 timer på én ladning. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
KOMPAKT: BeoPlay A1 har omtrent samme fotavtrykk som en CD-plate, og er ikke mer enn noen centimeter høy. Allikevel kan den spille musikk i 24 timer på én ladning. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En Bluetooth-høyttaler er definitivt en fin gave til de fleste.

Disse har blitt stadig mer populære de siste åra – de veier noen hundre gram og er kjekke å ha med seg på tur, enten det er for å spille musikk i teltet, på hotellrommet eller bare på verandaen en sen sommerkveld.

Bang&Olufsen lanserer i dag sitt foreløpig siste skudd på stammen, BeoPlay A1, og vi har hatt enheten til test de siste par ukene.

24 timer med musikk

B&O byr denne gangen på en Bluetooth-høyttaler med oppgitt batteritid på 24 timer, forutsatt at man spiller på et noenlunde fornuftig lydnivå.

Det er blant de aller beste, og det som kanskje er ekstra attraktivt, er at enheten lades med USB-C og når 0-100 prosent på bare tre timer. 1:8-forhold på lading/musikkspilling er svært godt.

LES OGSÅ: Flere fordeler med USB Type C

CD-størrelse

Som du ser på bildene har Bang&Olufsen her gått for et sylinderformet design. Fotavtrykket er sammenlignbart med en CD-plate; ikke veldig ulikt Logitech UE Roll som vi testet i fjor. Dog bygger Beoplay A1 mer i høyden og vektnåla vår stopper på 576 gram, altså bortimot det dobbelte av Logitech-høyttaleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer