Honor 20 Pro lansert
… men tør noen å kjøpe den?

Google-boikott til tross - Huawei har lansert en ny Honor-toppmodell.

NY TOPPMODELL: Alt bråket til tross – Huawei endret ikke planene og lanserte en ny Honor-toppmodell i London tirsdag kveld. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB Scanpix
NY TOPPMODELL: Alt bråket til tross – Huawei endret ikke planene og lanserte en ny Honor-toppmodell i London tirsdag kveld. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka har Huawei vært nevnt i svært mange overskrifter verden over.

På søndag kveld ble det klart at både Google og flere maskinvareleverandører kuttet samarbeidet med den kinesiske giganten, etter pålegg fra amerikanske myndigheter.

Riktignok ble forbudet utsatt i tre måneder dagen etter, men slik status er nå, kan både PC-er, mobiltelefoner og nettbrett fra Huawei gå en tøff fremtid i møte.

Lanserte ny toppmodell

Furoren hindret imidlertid ikke Huawei-eide Honor å lansere en ny toppmodell i London tirsdag kveld. Honor 20 Pro har som vanlig mye til felles med Huaweis egne toppmodeller, men til en betydelig lavere prislapp.

Honor 20 Pro er da den nye toppmodellen, og selskapet lanserte dessuten to «lettere» varianter – Honor 20 og Honor 20 Lite. Prislappen på den gjeveste av dem er oppgitt til 599 euro, som da skulle bety ganske presist 6.000 kroner her til lands.

For de 6.000 kronene får du en telefon som man by på mye av det samme som toppmodellene Mate 20 Pro og P30 Pro. Blant annet med den samme prosessoren innabords (Kirin 980) og 4.000 mAh batterikapasitet. Den lader riktignok ikke raskt som de gjeveste modellene, med 22,5 watt i stedet for 40 watt, men også det går meget raskt unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer