Honor 6 - mye telefon for pengene

Smartmobilen som knuser de beste toppmodellene på ett område, nemlig pris.

ET KUPP? Få smartmobiler gir like mye for pengene som Honor 6. Foto: KIRSTI ØSTVANG
ET KUPP? Få smartmobiler gir like mye for pengene som Honor 6. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens det som regel er slik at de dyreste mobilene også er de aller beste, har vi det siste året sett en trend hvor flere Android-produsenter har lansert telefoner med spesifikasjoner på lik linje med toppmodeller, men som koster vesentlig mindre.

Kinesiske Huawei har spesialisert seg på dette og har det siste året gjort seg mest kjent her til lands med Ascend P7, som i skrivende stund koster rundt 3.000 kroner.

Nå har imidlertid selskapet lansert et nytt mobilmerke kalt Honor. Den første telefonen i serien, Honor 6, er lik Ascend P7 på mange områder, men koster omlag 300 kroner mindre.

Dette er en Android-mobil med 5 tommers full HD-skjerm, god ytelse og bra kamera til en høyst overkommelig pris. Vi tør faktisk påstå ingen andre «toppmodeller» gir like mye for pengene akkurat nå.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig smartmobil

Design

Honor 6 er riktignok ikke like lekker som søskenbarnet Ascend P7. Den har ikke samme lekre metallramme; alt er i plast. Fordelen med sistenevnte er dog at den er veldig lett, og ligger godt, om enn noe glatt, i hånden med sine noe avrundede kanter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer