Honor 7

Vi kalte forgjengeren årets beste mobilkjøp. Årets utgave gir også svært god valuta for pengene.

NY BUDSJETTVINNER? Honor 7 er oppfølgeren til Honor 6 som tilbød svært mye for pengene da den kom på markedet i fjor. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
NY BUDSJETTVINNER? Honor 7 er oppfølgeren til Honor 6 som tilbød svært mye for pengene da den kom på markedet i fjor. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Huawei har gjort det skarpt i Norge de siste årene, også med «dattermerket» Honor.

I fjor kåret vi Honor 6 til ett av de beste mobilkjøpene fordi den bød på meget gode spesifikasjoner til en svært mye hyggeligere prislapp enn konkurrentene. Det siste året har vi også gitt gode skussmål til sekstommeren Ascend Mate 7 og til sommerens nykomling, P8.

Nå med fingeravtrykksleser

Blant nyhetene i forhold til Honor 6 er at Honor 7 nå har fått fingeravtrykkleser på baksiden av telefonen, som i stor grad kan minne om den vi fant i Mate 7. Vi liker plasseringen godt, der pekefingeren har et naturlig nedslagsfelt når du holder telefonen i én hånd.

Og – selv om vi var godt fornøyde også med forrige versjon, hevder Huawei at denne sensoren skal være vesentlig forbedret siden forgjengeren, både hva angår hurtighet og nøyaktighet. Vi har få innsigelser på denne, og verdt å merke seg er at den heller ikke krever et fysisk trykk for å låse opp telefonen – berøring er alt som skal til.

Merk dog at den foreløpig ikke fungerer med tjenester som LastPass. Dette kan imidlertid endres når neste versjon av Android kommer, versjon 6.0 Marshmallow, siden fingeravtrykk der blir en «offisiell» autentiseringsmekanisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer