TEST: Honor 8 fra Huawei

Honor 8 kan være høstens smarteste mobilkjøp

En meget god mobiltelefon for deg som vil spare de siste par tusenlappene.

FLERE FARGER: Honor 8 fra Huawei kommer i flere farger; deriblant gull og blå. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FLERE FARGER: Honor 8 fra Huawei kommer i flere farger; deriblant gull og blå. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste par årene har prisene på mobiltelefoner i toppsjiktet steget vesentlig, der det nå er enkelte modeller som koster rundt 10.000 kroner, og mange toppmodeller som koster et sted mellom 6.000 og 8.000 kroner.

Disse prisene kan være harde å svelge for mange, men dagens testprodukt, Honor 8 fra Huawei, koster noen tusenlapper mindre enn de dyreste.

Fra Huawei får vi nemlig opplyst at veiledende priser er henholdsvis 4.490 kroner og 4.990 kroner for henholdsvis 32 GB og 64 GB-versjonen når telefonen slippes i dag.

Det må sees på som en ganske hyggelig pris, for Honor 8 har mye å stille opp med mot telefonene som koster de siste tusenlappene ekstra.

Vi fikk vårt eksemplar en drøy uke før lansering, så vi har derfor brukt Honor 8 som vår daglige telefon den siste uka, og la det være sagt med en gang – dette er et svært godt mobilkjøp.

Svært lik Huawei P9

Det er ikke veldig mye som skiller Honor 8 fra Huawei P9, som vi testet i våres. Den er riktignok en halv millimeter tykkere og har ikke like gjev prosessor, men til gjengjeld har den IR-sender, slik at du kan styre TV og andre ting direkte fra telefonen. Dessuten har den 4 GB arbeidsminne (vs 3 GB). Annet enn det er det fint lite som skiller dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer