Nye produkter på IFA 2017

Høydepunktene fra verdens største elektronikkmesse

Nye telefoner, PC-er, lydprodukter og mer til.

GJENNOMSIKTIG TV: Panasonic viste frem en prototype på en gjennomsiktig TV på IFA-messen, men den kommer neppe i handelen med det første. Foto: AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ
GJENNOMSIKTIG TV: Panasonic viste frem en prototype på en gjennomsiktig TV på IFA-messen, men den kommer neppe i handelen med det første. Foto: AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige IFA-messen er i ferd med å runde av, og tradisjonen tro har mang en elektronikkprodusent trukket frem nye produkter som kommer i butikkene i ikke alt for fjern fremtid.

Her er noen av høydepunktene:

LG V30 med verdens mest lyssterke kamera

Samsung lanserte sin nye Note 8-telefon i forkant av IFA-messen, og Apple venter til 12. september med nye iPhone-modeller. Men det var andre aktører som stjal overskriftene under IFA-messen.

LGs nye toppmodell heter V30 og har utseendemessig mye til felles med den eksisterende toppmodellen, G6.

Fremdeles snakker vi om en telefon med 18:9-skjerm, men på V30 er den seks tommer stor. Det er også den første telefonen fra LG som har AMOLED-skjerm, med QHD-oppløsning (2560x1440). Ulikt forgjengerne V10 og V20 er det imidlertid nå kun én skjerm på V30, og ikke en ekstra skjerm på toppen. Den har HDR 10-støtte og bør med andre ord være blant de meste på markedet.

LG holder fortsatt på det doble kameraoppsettet i bakkant, der det ene kameraet har en ganske ekstrem vidvinkel. Nytt er imidlertid at begge kameraer har blitt mer lyssterke – hovedkameraet har lysstyrke på markedsledende f/1,6, mens vidvinkelkameraet nå har fått f/1,9, som betyr at det også slipper inn ganske mye lys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer