HP frister med ny, håndholdt PC

Nå skal du kunne være på farten og likevel få tingene dine gjort – med HP Jornada 540. Med infrarød port får du Internett via mobiltelefonen, Pocket PC-versjoner av Word og Excel samt infrarød port skal gi deg økte arbeidsmuligheter og innebygget MP3-spiller skal gi deg følge på joggeturen.

Publisert

En rekke av HP sine håndholdte PCer er litt større modeller med eksternt tastatur. Jornada 540-serien skiller seg fra denne rekken, både på utforming, størrelse og måten du skriver inn informasjon. I tillegg er dette HPs første PDA-serie som er utstyrt med Microsofts nye operativsystem Pocket PC, i stedet for Windows CE.

Jornada 540 er på størrelse med en rekke av de mindre PDAene (personlige digitale assistenter) som finnes på markedet, med sine mål på 13 x 7,8 x 1,6 cm og vekt på 260 gram (inkl. batteri). Navigeringen mellom og i programmer skjer ved hjelp av eksterne menyknapper og trykkfølsom skjerm, og skal du skrive inn informasjon gjør du dette med det trykkfølsomme tastaturet på skjermen eller ved å skrive rett på skjermen når modus for håndskrift-gjenkjennelse er aktivisert.

"Pennen” som brukes til navigering og skriving har oval form, altså noe annerledes enn de runde utgavene som vanligvis følger med andre PDAer. Pennen plasseres vanligvis på innsiden av PDAens lokk. Lokket er avtakbart, og i stedet kan du oppbevare maskinen i et skinnetui (må kjøpes separat), som også har plass til ”pennen”.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer