HP iPaq H1940

H1940 er den dyreste av de billigste PDAene til HP. Den har mange gode sider, men også noen problemer. Er den verdt pengene?

Publisert

HPs nyeste iPaq-modeller er ikke spesielt revolusjonerende, men bygger på allerede vellykkede ideer og legger til ny funksjonalitet. Vi har nettopp prøvd den mest proffe varianten, H5550 (les vår test) , som er en direkte etterkommer av H5450 (les vår test). Nå er også H1940 på vei inn i butikkene, og den er en ganske vellykket forbedring av billigmodellen H1915 (les vår test).

H1915 hadde bare den mest grunnleggende funksjonaliteten, og ett av problemene var mangelen på SDIO-støtte, som gjorde at den ikke kunne bygges ut med tilleggsfunksjonalitet. Det er dette problemet H1940 løser, samt et par andre. Dessverre skaper de ett nytt problem i samme slengen.

Like fin

Først og fremst: HP har beholdt den lekre formen til H1915. Den nye modellen er like liten og lett, faktisk blant de aller minste PDAene som finnes på markedet. Den er ikke mye større enn Palms Tungsten T i lukket form, og veier bare 125 gram. Det er med andre ord fort gjort å glemme at man har maskinen i skjortelomma.

H1940 er ikke bare liten, den er også svært stilig. Den er avrundet nederst, med styliserte navigasjons- og funksjonsknapper. Den er selvfølgelig sølvfarget, og gjør et svært solid inntrykk. Den kjennes overhodet ikke som en billig-PDA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer