HP iPaq H5550

Er H5550 en vesentlig oppgradering fra forrige generasjon, eller har den bare mer minne? Vi kikker på HPs nyeste stolthet.

Publisert

I februar testet vi iPaq 5450, en flott og avansert PDA med innebygd støtte for trådløst nettverk, Bluetooth, fingeravtrykkleser for ekstra sikkerhet, og ellers det meste av funksjoner en profesjonell bruker behøver.

Nå, et knapt halvår etter, er oppfølgeren klar, og den skiller seg faktisk ikke så mye fra forgjengeren. Utseendemessig er den helt identisk (den veier også det samme, 207 gram), og når det gjelder funksjonaliteten er det heller ikke så mye som er dramatisk forskjellig. I alle fall ikke ved første øyekast.

Nytt operativsystem

iPaq 5550, som maskinen heter (HP har forresten en blekkskriver som også bærer navnet 5550), er blant de første som bruker det nye operativsystemet til Microsoft, nylig døpt Windows Mobile 2003 for Pocket PC. Det betyr blant annet bedre støtte for trådløse løsninger, multimedia (Windows Media Player 9 er forhåndsinstallert) og messaging.

Mye minne

Når det gjelder maskinvaren er det også gjort flere forbedringer i den nye modellen. Først og fremst har iPaq 5550 mer minne, hele 128 MB RAM og 48 MB ROM. Opp til 20 MB er tilgjengelig for iPaq File Store, altså backup-lagring av data.Enheten har den samme, flotte skjermen med 65.000 farger og oppløsning på 240x320 piksler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer