HP iPaq rx3700

Ikke alle lomme-PCer er kun ment til å holde deg organisert, noen har også andre formål. Med godt kamera og skreddersydd programvare er rx3700 et spennende alternativ til den typiske business-PDAen.

Publisert

Den gjennomsnittlige PDA-brukeren er kanskje mest interessert i å organisere avtaler, kontakter, ha tilgang til e-post og diverse andre, forretningsrelaterte muligheter. Men det finnes også dem som har lyst å jobbe med multimedia, bilder og underholdning på farten, og nye rx3700 fokuserer på denne gruppen.

Mørk og lekker

PDAen skiller seg noe ut fra de vanlige, sølvfargede lomme PCene, den har et mørkere og litt mer eksklusivt preg. Det er fremdeles fire snarveisknapper nedenfor skjermen, men disse fører ikke til e-post eller notater, men til funksjoner som fjernkontroll, bildeprogram og HPs egne menyer. Ellers finner vi en fotoknapp på venstre side av PDAen, SD-kortplass øverst, og et 1.2 megapikselkamera på baksiden.

Det er kameraet som er det store trekkplasteret ved denne dingsen. 1.2 megapiksel er på høyde med de beste mobiltelefonene akkurat nå, men du får så klart en avansert PDA med på kjøpet her. Og rx3700 er faktisk blant de kraftigere PDAene på markedet akkurat nå.

Godt med kraft

Den har en 400 MHz Samsung prosessor og hele 128 MB RAM (samt 64 MB ROM), som holder i massevis for å utføre mer krevende multimedieoppgaver. Den er også fullt utstyrt med trådløse muligheter, her er det både infrarødt, Bluetooth og WLAN. De trådløse tjenestene aktiveres enkelt ved å trykke på et ikon på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer