HP Jornada 568

Denne PDAen bruker Pocket PC 2002-operativsystemet, i likhet med Compaq iPaq H3850, som vi har testet tildligere. Hvordan er så løsningen til HP i forhold til den populære maskinen til Compaq? Les vår test.

Publisert

Microsofts Pocket PC 2002 er nok det mest avanserte operativsystemet for håndholdte PCer, med et flott og fargerikt grensesnitt og svært god funksjonalitet, spesielt myntet på mer krevende brukere. PDAene som bruker dette operativsystemet er også temmelig teknologisk avanserte, med mye minne, kraftige prosessorer og flotte fargeskjermer. Jornada 568 er intet unntak.

Denne PDAen er per i dag HPs toppmodell, med 64 MB RAM og en 206 MHz StrongArm-prosessor. Esken inneholder et ganske standard utstyrsspekter, med en batterilader, dokkingstasjon og en CD med all nødvendig programvare. Noe av det første vi bemerket når vi tok ut maskinen, var at batteriet er løst og må settes inn i PDAen før den kan skrus på. Det er ikke ofte vi ser en håndholdt PC med løst batteri, og dermed har du muligheten til å ha med deg et ekstra, oppladet batteri på lange turer.

Grå plast

Selve enheten er størrelsesmessig lik Compaq iPaq H3850, og dekkes av et grått lokk. Det er flere ting vi bemerker oss ved første øyekast: Skjermen er synlig mindre enn iPaqs, og designerne unnlot å dekke maskinen med metall, og satset på gråfarget plast. Den føles likevel solid nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer