HP viser nye PDAer

Utstyrt med ny versjon av Pocket PC-operativsystemet er HPs nyeste håndholdte meget lovende. Vi har tittet på deres nye kolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert

HP og deres iPaq-PDAer har flere ganger satt standarder for utviklingen av mobile teknologier. I går lanserte selskapet fire nye modeller, samtidig som vi fikk innblikk i det nye operativsystemet fra Microsoft.

Alle de nye modellene bygger på Pocket PC 2003-plattformen, som er altså er en oppgradering av 2002-utgaven. Ved første øyekast er den nye programvaren ganske lik den forrige utgaven, siden grensesnittet er identisk og de grunnleggende funksjonene er uforandret. Men går man litt mer i dybden, oppdager man flere interessante forbedringer.

Blant nyhetene i Pocket PC 2003 er bedre støtte for diverse trådløse løsninger. Det skal være betydelig enklere å koble seg opp mot WLAN-nettverk, og enklere å bytte mellom diverse nett. Bluetooth-oppsettet er også mye enklere. Hele den trådløse funksjonaliteten settes nå opp via et grensesnitt som er mer brukervennlig.

Internett-mulighetene er også forbedret, med støtte for flere standarder. Det skal også være enklere å kommunisere med omverdenen, via instant messaging, e-post eller SMS. Det er flere nyheter i multimedia-delen også, med Windows Media Player 9 innebygd, muligheter for enkel bildebehandling og bedre oversikt over bilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer